Mika Suutari

mikasuutari.com Night Photography from Finland Nurmijärvi, Finland
En kort biografi Mit navn er Mika Suutari. Jeg er kunstfotograf fra Finland. Jeg elsker at fange aftenen i mine billeder. I min fotografering er det bedste en klar himmel, tågefelterne om morgenen og bare at lytte til naturens lyde. I disse øjeblikke glemmer jeg alt andet og koncentrerer mig kun om at tage billeder.

Jeg har kun taget naturfotografier. Jeg har ikke retoucheret eller ændret billederne på nogen måde. Jeg ville på billederne have noget, der ikke er en naturlig del af naturen. Lige siden jeg begyndte at tage billeder, har jeg følt, at emnet eller den tekniske kvalitet af billedet ikke er det der betyder noget. Det vigtige er stemningen i billedet, og hvad det formidler.

For nylig er jeg begyndt at tilføje nogle elementer til mine billeder for at formidle et bestemt humør eller en besked. Men et godt billede er født ud af et godt øjeblik, god belysning og fotografens vision.

Jeg har altid ønsket en mystisk følelse af mine billeder. I de sidste par år har jeg hovedsageligt taget billeder om natten, tidligt om morgenen eller sent på aftenen.

Jeg kan godt lide billeder med en stærk atmosfære og jeg har til hensigt at have det i mit fotografi. Jeg håber, at mine billeder formidler den følelse, jeg får, når jeg fanger disse øjeblikke.