129 kr
i
Papir Detaljer
Offset tryk på 200g Munken Lynx papir, med en ubehandlet glat overflade i natur hvid. (FSC certificeret)
Papir Detaljer
Offset trykt
200g Munken Lynx
Farver
Muuce Pick - Sep 6, 2017

Balance, Plakat

129 kr

Sort / hvid fotoprint udvalgt af Muuce. Plakaten er trykt på Munken Lynx papir der har en ubestrøget glat overflade der giver en eksklusiv papirfornemmelse. Plakaten leveres i flere størrelser 30x40, 50x70 og 70x100. 


Denne plakat / kunsttryk er en del af en serie af plakater med fotokunst, som Muuce har udviklet i samarbejde med professionelle fotografer. Motivet er flot indrammet af en hvid kant, der som passepartout indrammer billedet på elegant vis. Det sort/hvide foto fungerer godt med alle Muuces billedrammer. Det oplagte valg er vores sorte aluramme men billedet er også perfekt vores egetræsramme i massiv eg eller vores hvide træramme. Billedet er trykt offset, hvilket giver et eksklusivt mat udtryk.

Dette er en tidløs fotoplakat, der vil passe flot ind næsten i ethvert design og indretning, hvad enten indretningen er moderne eller mere klassisk. Vores plakater er udvalgt så de passer godt til at kunne hænge i stuen med forskellige typer af interiør-designs, men også så de kan også fungere til soveværelset de andre rum i dit hjem.

Balance er med sit elegante og stilrene udtryk en af vores mest alsidige fotokunst plakater. 
Lagerstatus: På lager
Levering: 2-5 dage