119 kr
i
Papir Detaljer
Offset tryk på 200g Munken Lynx papir, med en ubehandlet glat overflade i natur hvid. (FSC certificeret)
Papir Detaljer
Offset trykt
200g Munken Lynx
Farver
Muuce Pick - Sep 7, 2017

Joined Feet, Plakat

119 kr

Fotoprint udvalgt af Muuce med stemningsfyldt motiv. Gør sig godt både alene eller som del af en billedvæg sammen med andre plakater.

Plakaten er trykt på Munken Lynx papir der har en ubestrøget glat overflade der giver en eksklusiv papirfornemmelse. Plakaten leveres i flere størrelser 30x40, 50x70 og 70x100. 

Denne plakat / kunsttryk er en del af en serie af plakater med fotokunst, som Muuce har udviklet i samarbejde med professionelle fotografer. Motivet er flot indrammet af en hvid kant, der som passepartout indrammer billedet på elegant vis. Det sort/hvide foto fungerer godt med alle Muuces billedrammer, som alle er glasrammer. Det oplagte valg er her vores sorte aluramme men billedet er også perfekt vores egetræsramme i massiv eg eller vores hvide træramme. Billedet har et eksklusivt mat udtryk og er en tidløs fotoplakat, der vil passe flot ind næsten i enhver indretning og miljø af fine designs, hvad enten indretningen er moderne eller mere klassisk. Vores plakater er udvalgt til at kunne hænge i stuen med forskelligt interiør, og samtidigt fungere til soveværelset og de andre rum i dit hjem.

Joined feet er med sit elegante og stilrene udtryk en af vores mest alsidige fotokunst plakater. 


Lagerstatus: På lager
Levering: 2-5 dage