199 kr
i
Papir Detaljer
Offset tryk på 200g Munken Lynx papir, med en ubehandlet glat overflade i natur hvid. (FSC certificeret)
Papir Detaljer
Offset trykt
200g Munken Lynx
Farver
Muuce Pick - Sep 19, 2017

Paris, Plakat

199 kr

Sort / hvid fotoplakat udvalgt af Muuce. Kan fint kombineres med andre af vores plakater f.eks. Paris II for masser af Pariser-stemning.


Paris er trykt på Munken Lynx papir med en ubestrøget glat overflade, der giver en eksklusiv papirfornemmelse. Plakaten leveres i flere størrelser 30x40, 50x70 og 70x100. 


Paris er med sit elegante og romantiske udtryk en af vores populære fotokunst plakater.


Denne fotokunst plakat er en del af en serie af plakater med fotokunst, som Muuce har udviklet i samarbejde med professionelle fotografer. Motivet er flot indrammet af en hvid kant, der som passepartout indrammer billedet på elegant vis. Det sort/hvide foto fungerer godt med alle Muuces rammer, som alle er glasrammer. Det oplagte valg er vores sorte aluramme men billedet er også perfekt vores egetræsramme i massiv eg eller vores hvide træramme.


Plakaten har et eksklusivt mat udtryk og er en tidløs fotoplakat, der vil passe flot ind næsten i enhver indretning og miljø af fine designs, hvad enten indretningen er moderne eller mere klassisk. Vores plakater er udvalgt til at kunne hænge i stuen med forskelligt interiør, og samtidigt fungere til soveværelset og de andre rum i dit hjem.

Lagerstatus: På lager
Levering: 2-5 dage