Rammer til plakater

Har du nøje udvalgt dig nogle helt særlige plakater, der skal pryde dagligstuen derhjemme eller skabe liv i køkkenet, så er du også nødt til at købe dig nogle flotte rammer der til.

Du kan finde rigtig mange rammer i supermarkederne, men disse rammer er ofte i plastik og med plexiglas på fronten, hvilket hurtigt kommer til at se billigt og sjusket ud. Vil du derfor gerne have, at dine plakater tager sig bedst muligt ud, så køb en kvalitets træ- eller aluramme med glasfront. På denne måde får du det aller bedste og mest eksklusive resultat, som du kan være glad for i mange år fremover.

Gode kvalitetsrammer koster ofte en del mere end plastikrammer, men der er ingen tvivl om, at det er pengene værd. Især, hvis du har gjort dig umage med at vælge de helt rette plakater, eller måske længe har været lun på nogle, og nu endelig har købt dem.

Aluramme eller egetræsramme?

Her på siden finder du et flot udvalg af forskellige typer rammer i forskellige størrelser. Naturligvis skal du vælge en ramme, der passer til den plakat, du har købt – både størrelsesmæssigt og farvemæssigt. Men egentlig er det også meget op til smag og behag, om man foretrækker en egetræsramme, en hvid ramme eller en sort aluramme. En egetræsramme giver uden tvivl et lidt blødere udtryk end en sort ramme, og passer perfekt ind i det hjem, hvor der er meget fokus på det nordiske og skandinaviske udtryk. En sort ramme er meget klassisk og passer som regel til det meste. Med den kan du også være sikker på, at andre plakater vil passe til, hvis du på et tidspunkt får lyst til at skifte ud.

Når du handler her hos Muuce, kan du altid være sikker på at få fingrene i kvalitetsvarer og –materialer. Både vores plakater og rammer er lavet i gode og holdbare materialer, som du vil få glæde af mange år frem. Vi leverer altid i løbet af få hverdage og helt kvit og frit, hvis du i Danmark køber for mere end 350 kr.

Er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder af plakater, så kan du her se en oversigt over vores mest solgte. Udvalget er stort og varieret, og nogle er meget farverige imens andre er i sort/hvid.